Dagen idag

Hejsan, Svejsan Bananskal!!!!
Nu har jag nog ornat med alla julklappar till familj o vänner. Åtta klappar sammanlagt skulle jag köpa eller göra. Nu har jag köpt till Josse, Erre, Jekka, Mamma, Viola, Paus och Bobbo sen har jag gjort en sak till Pappa. Hoppas han blir glad!!!

Idag är det bara två dagar kvar till julafton och tre till jag får öppna mina julklappar och träffa kusinerna. Min moster Anna, hennes man Klas och deras barn Emma och Adam kommer inte förren juldagen. Samma för Paulina och Christoffer. Så därför får jag vänta med att öppna julklapprna.

Men nu ska vi äta så hej dååå!!!

Dagen idag

Hejsan!!! Inna idag var jag i malmö med Paus och C. Halv 3 åkte jag från Lindängen till Centralen. Bussen var jätte försenad så jag fick springa för att hinna med tåget. Jag gick på och efter ungefär 5 sekunder så körde tåget. Jag blev hämtad av mamma i skurup, sen när jag kom hem slog jag in julklappar och väntade på att Jekka skulle komma. Nu så är hon här. Jag fick öppna mina julklappar från henne. Jag fick ett barbie-bröllops-par och ett bästishalsband. Hon hade själv köpt ett par till sig själv, de var med balkläder. Nu så leker vi med dem =P Haha vi är 12 år och leker med barbiedocker...

Klockan är 23.05

Hej dååå

Dagen idag!

Hejsan!! Nu sitter jag i Christoffers o Paus lägenhet, vid paus dator. Vi ska snart lägga oss, kl är 02.06.
Jag kom i till malmö kl 15.00. Sen gick jag o Paus o köpte lite julklappar. Jag köpte till pappa o Paulina. Hoppas de blir glada! Paus vet vad hon ska få. Hon valde ut det själv, om hon ändå är med mig när jag ska handla så kan hon ju välja vad hon vill ha. =P
Sen fick vi till glasburen på gustav adolfs torg. Där såg vi Kitty, Henrik o Ehsan. Vi slog ihop våra pengar och önskade en låt. Vi önskade: Somebody told me med The Killers. Den blev säkert inte spelad men vi skänkte iallafall 50 kr. Dagens goda gärning!
Jag ska sova över i natt hos  C och Paus! Hoppas det inte blir allt för läskigt, haha! Jag ska sova i soffan, ett rykte säger att den är väldigt bekväm! Hoppas ryktet är sant, haha!

Hej dåååå! Puss, puss, sov gott, dröm söta drömmar, hej då!
Ses snart igen....



Heej!

Idag:
Vakna
Somna om
Åka till skolan
Vara i skolan
Ha massor med lektioner och raster
Gå till torget
Åka till Trelleborg
Vänta på Paus
Träffa Paus
Fika
Gå till kulturskolan
Se när min lärare bytte strängar
Gå ut
Åka till Övre
Lämna Viola och Paus vid Övre
Åka hem med pappa
Gå in på datan
Se på tv
Äta
Gå in på datan
Och nu ska jag se julkalendern på svt.se
Hej dååå

Ses!!!