Nyår med Jekka Jensen.

Nu är det nyårsafton och jag sitter hos min bästa vän, Jekka. Mitt första nyår hos en kompis, eller mitt första nyår utanför Önnarp.
Vi ska ha föräldrafritt. Och det betyder inte att vi ska ha en stor fest och förstöra Jekkas hus, haha. Det verkar som alla vuxna tror det. Men vi är ordentliga :)
Just nu lyssnar vi på musik och är vid våra datorer. Jag har med min kamera och min dator. Jag kom hit ca 12.30. Vi har suttit vid datorn, fotograferat ute i kylan utan jackor m.m.
Jekka frågade nyss mig vad vi skulle göra. Hum..

Här är lite bilder från när vi fotograferade (redigerade)
ps. Mest på Jekka :)










Dagen idag.

Idag var det julavslutning. Ohh yeah! :D
Jag har varit sjuk sen i tordags och är det fortfarande. Fast inte lika illa som innan så jag kunde gå i skolan.
Efter några minuter i skolan så gick vi till kyrkan. Nästan alla 7:or tror jag och vår klass. men innan vi gick hann jag och Hanna C gå och kolla på hennes bild som var inramad och upphängd i korridoren. När vi går mot den såg vi att min bild också är inramad och upphängd. Jag blev jättechockad.Och glad.
Efter kyrkan spelade Moa, Emelie och Linnea K upp en låt. Jag tro att den hette "hjältar, sagan om hur det sket sig". Efter det fick vi julmust och pepparkakor och jag frågade Mats vad jag fick för betyg på min bild. Han sa MVG! :D Då blev jag verkligen chockad för jag hade inte tyckt att den var så märkvärdig. Jag slarvade ganska mycket.
Medans allt detta hände bytade vi julklappar lite då och då. Nu har jag 5 julklappar. 3 oöppnade. Öppnade 2 när jag kom hem. Matildas och Hanna Cs. Tack så mycket!

Efter skolan har jag spelat Alfapet med Viola, ätit soppa (lagad av Viola med hjälp av mig)och Tyrkisk Peber, kollat på tv, varit vid datorn. Snart ska jag fortsätta läsa Harry Potter och Dödsrelikerna. Sista boken i serien.

Jag hoppas ni kommer ha en underbar jul och ett.. hur ni vill ha det-nytt år!
Oj! Tänk att 2010 snart är slut. Puh..

Ullis sitter vid datorn.

Hej!
Lyssnar på Noah and the Whale.
Idag har jag:
Vaknat ganska tidigt.
Gått i skolan.
Väntat på bussen hem väldigt länge.
Kommit hem 30 minuter senare än vanligt.
Tittat på tv.
Startat den gamla datorn - Ebuddy, facebook, youtube, bloggar.
Längtat till min sladd till datorn ska kunna hämtas.
Hoppas att vädret är tillräckligt bra imorgon eller på fredag för att kunna köra till skurup.
Ätit - guornbitar+ hackade tomater, peppar och örtsalt med cous-cous.
Tittat på tv.
Varit vid datorn.
Tittat på tv.
Varit vid datorn.
Skriver i bloggen.

Jag har dessutom fått min Monki-tidning. Yeeeey!
Mycket fin!
Tack Paulina! För att du skrev in min adress på deras hemsida.

Mamma har visat mig att man nu kan köpa How I Met Your Mother Dvd genom enjoy.
Skulle vilja ha alla säsonger. Men ganska dyrt.

Jag har inte skrivit här på länge. Och dels för att jag vill kunna lägga upp bilder här, men pågrund av att min dator-sladd inte funkar kan jag inte få tag i mina bilder. Gick in på datorn i lördags för att importera bilder från kameran. Så nu har jag inte särskilt bra batteri.

Snöplogen åkte nyss förbi. Blääää! För all snö! Det enda positiva är att man kanske inte kan komma till skolan imorgon. Men i måndags fick jag ingen post, ingen Danmark-resa och ingen skola. Inte kul! Ville ju ha min sladd. I tisdags fick vi lapp från posten att vi skulle hämta paketet i skurup. Och den enda som kan hämta det är Paulina. Nu måste hon skriva en fullmakt för att pappa ska kunna hämta det. Jag kände hat för posten då. Om det inte hade varit så strängt hade jag haft min sladd i tisdags, och nu!

På svenskan ska vi skriva en bok om oss själva. Båda mina systrar har förmodligen redan gjort det när de gick i 8.an. 8-10 kapitel. Jag har skrivit ett. "Hur jag ser ut". Det handlar mest om vad jag har för kläder på mig, haha.
Jag skrev att jag hade grön,grå,gul,blåa ögon. Mörkturkosgröna. Hum.. Vilken färg har jag egentligen? Inte blå. Inte grön. Inte grå. En blandning. :)

Nu ska jag försöka hitta något kul att göra, t.ex. måla, läsa i monki-tidningen, chatta, spela gitarr, fotografera.

Jag skulle kunna klippa håret kort igen. Men inte fören jag har haft långt ett tag. Och då menar jag LÅNGT, ska låta det växa tills jag tröttnar på det och INTE klippa det kort fören jag vet säkert att jag vill ha det och har en frisör som kan klippa det snyggt.
Men när jag ser på bilderna från 2 år sen ler jag. För det var ändå lite kul och ha kort hår. För det var ganska fult haha.. Det här är nog den bästa bilden.