Hem snart!

Hej! Kl 13.23 ska jag åka buss från Lindängen till Centralen. Sen tåg. Bläää.... jag tycker inte om innan jag åker för då är jag nervös men sen när jag är på bussen/tåget är det ganska okej med mig. Snart ska Paus platta mitt hår och sminka mig lite. Hahha, jag har rött hår nu. Men jag ska nog säga hej då för Paus chattar med Maja. Bye

RED RÖD ROT


Bloody Hair

Nu har jag färgat håret, RÖTT!!! Kul, kul... att få se det klart sen. Det ser ut som jag blöder om huvudet. Helt röd och hela huvuet och håret. Buuuuu.... Mohaha haha !!!!
Jag visar bilder senare.

Bye!

Fredagen den 13/3-09

Hejsan Svejsan Bananskal! Idag var jag i skolan, helt okej. På rasterna sköt jag och Erika straffar, vi brukar göra det. Josse vill inte vara ute på rasterna eller  i alla fall inte göra något. Men det blir ändring sen när det blir sol och varmt. Jag hade gympa också, vi hade kickboxning. Det var jätte jobbigt men jätte kul!!! Skulle vilja börja på det men det är nog för jobbigt. Paulina sa att det är jätte noga med alla sparkar. Vi hade en väldigt jobbig uppvärmning. Vi joggade runt sen skulle vi göra höga knän, sparka rumpan och benböj (vet inte vad det heter).
Efter skolan gick jag ner till stasbussen, jag skulle till malmö. Till Paus. Jag hade me mig tre väskor till skolan, en skolväska en gympaväska och en som jag skulle ha med mig till malmö. Men som tur är har jag inget läxa på måndag så jag lämnade kvar två av väskorna. På bussen var det lite läskigt för jag hade aldrig åkt den rundan. Jag brukar åka tåg till malmö själv men inte malmöbuss själv.

Jag och Paulina gick lite i stan, jag köpte en hårfärg, RÖTT! Vi gick också till den coola lekplatsen, tog massor med bilder och hade kul. Fast jag har alltid varit rädd för att klättra upp i lekplatstorn.  
Så ikväll blir det hårfärgning. Hihi, rött hår sen hoppas det blir coolt!!!!
Nu äter jag glass, köpte 1,5 liter knäckglass, jag tänkte köpa 0.75 liters glass men den här var billigare.
Hejsan Svejsan Bye, ses. Kram!