2009... 2010..

Shiiiit!
Hur kan 2009 snart vara slut? Helt...   sjukt. Året , har gått så snabbt. Fast att mycket har hänt känns det som att man inte har hunnit med något. (ungefär)

Igår blev jag jätteöveraskad av att det var den 30 dec. Fast att jag hade sagt till mig själv förra dagen: På torsdag är det nyår, imorgon är det onsdag. Kom ihåg!
Men nej nej nu sitter jag här och kan inte fatta det. Om 7 h och 10 min är det 2010. Jag vill inte!

Jag ska vara hemma hos Bobbo ikväll, jag ville inte följa med mamma och pappa till Jane och Anders. Det finns inte ingen att prata med där. Bara några tonårs-killar som inte bryr sig om något och kanske två tjejer som är äldre än mig och känner varandra bättre än de någonsin kommer känna mig. Så jag ska bara vara hemma, äta med Bobbo, prata, se på tv och se på när grannarna (hus i önnarp) skjuter raketer.

Hej då och Gott Nytt År! Hoppas det blir ett bra :)


´Länge sen sist´

Hej! Nu är det bara, ... onsdag, tors..., fem skoldagar kvar. Underbart! Längtar verkligen till att bara få vara hemma, läsa, rita, måla och sen massa andra (normala) saker. Som t.ex. vara vid datorn, sova länge, lägga sig sent, inte ha några läxor, fira julafton och nyår. Lääääängtar!!!

Igår bakade jag (choklad)muffins när jag kom hem, de blev goda. Inte jättegoda men goda. Jag hade inte så mycket socker i så de var inte så söta. Men det är ju ändå bra! Jag hade inga läxor att göra igår för jag var redan klar- ni tänker: Oh, plugghäst!.  Men nej! Nästan alla var klara, det var bara matte, som vi hade fått massa tid med i skolan. Idag har jag inte heller några läxor att göra. Egentligen ska jag ha So- och Noläxa till imorgon men no, no. Fast på måndag ska jag redovisa inför halvklass om abort. (So).Berätta: Historia, posetivt, negativt, sin egen åsikt. ps. alla har inte om abort.

Jag har läst 3/4 av Twilightserien nu. Jag har läst: Om jag kunde drömma, När jag hör din röst och Ljudet av ditt hjärta. Nu är jag på sista boken. Så länge vi båda andas. Alla som skriver eller pratar med mig får INTE berätta något om slutet. Linnea A har redan gjort mig sur genom att avslöja en VIKTIG sak.

Vår tv är sönder så när jag kommer hem sätter jag mig inte framför tv.n och sitter där 1-3 h. Nu läser jag mest och är vid datorn. Hej då! Kram!

//Ullis