22/3-10 19:52-20:21

Blää... Jag hatar att gå upp tidigt, man vill bara ligga kvar i sängen. Imorse var jag så trött! Bläsch!
Jaja, när jag kom till skolan hade jag fyra lektioner, sen gick jag, Becky, Corre, Hb, Hc och L till Becky och började filma till So:n. (Jag vet inte om jag har skrivit om att vi gör en film till So:n.) Vi filmade och åt lunch där. Vi trodde att vi hann med att filma alla scener men Becky ringde nyss och sa att den spion-scenen inte hade kommit med. Buuu! Nu måste vi filma imorgon.
Det jobbiga är inte att filma utom att ta med massa saker till skolan och tillbaka. När man redan har ett litet skåp så passar det inte bra att behöva ha med extra-saker.

När vi kom tillbaka till skolan hade vi engelska och idrott. När jag kom in i gympasalen såg jag att vår "streetdance-lärare" var där. En kille som heter Jimmy som lärde hela skolan lite streetdance innan jul. Han berättade att vi skulle dansa bugg idag och på torsdag... vet inte vad det heter. Men vi skulle dansa då också. Man ska ju egentligen dansa kille-tjej men vi är 21 tjeje och 5 killar. Haha. Så jag dansade bara med tjejer. Lite tråkigt, kanske:P? Haha.

Just nu, hoppas jag på att maten snart är klar. Är trött och vill sova snart. Tidigt? Braaa! Jag orkar inte med att vara så trött på morgonen. Måste äta. Måste sova.
...

Är maten klar??


20/3-10 15:45 Webcam.



12/3-10 Fredag 17:30-17:55

Sitter vid datorn och lyssnar på Suzanne Vega, Luka.
Tittar lite på Family Guy också, utan ljud. (Med ljud: Bird, bird, bird. Bird is a word.)
Imorgon ska jag formodligen till Trellborg och sen Alice i underlandet med Hb, Hc och kanske L. Sen ska jag och Hc kanske sova över hos Hb.
Luka igen.
...
Bläsch, har inget att skriva...
Skola?
Ja.. vi hade bild idag. Jag kom på hur jag skulle göra min färgcirkel.
Jag ska (har) klippt/rivit ut massor av bilder från olika tidningar. Bilder med färger som: Gul, Orange, Röd, Lila, Blå, "Turkos", Grön, "Grön-gul". Sen ska jag klistra upp dem på ett papper. I "ordning". När jag är klar kommer pappret vara en snygg, cool färgcirkel.

På svenskan håller vi på med Dokusåper. Vi är i grupper, 3-4 per. Vi ska vi komma på en ide till en dokusåpa. Det är jättekul!  Jag, Hc och L är i en grupp. (Det var jag som kom på idén :D) Men jag ska inte berätta om den för ja... ni orkar inte läsa och jag vill inte att någon annan ska få insperation från den :P.
När vi har kommit på en idé till dokusåpan ska vi göra en plansch med text och bilder som berättar om programmet.
Kul! Fantasin får flöda, på ett realistiskt sätt. För programmet ska kunna visas på tv.

Ha det bra! //Ullis


Inte mycket.

Måndag. 21:29.
I lördags åkte jag till malmö och träffade Paus. Vi gick i olika affärer, åt sushi och åkte hem till Paus och C.
Jag provade ganska mycket kläder men bara två tröjor köptes. Det är ganska svårt att förklara hur de såg ut så jag kanske visar bilder på dem senare.
----------------------------------------------
Idag var det skola, en vanlig måndag, gick ganska snabbt. Idrott sista lektionen. Kul!
 Vi hade olika stationer med olika övningar.("Cirkelträning". Heter det tydligen.) De här olika övningarna tränade hela kroppen. Det är så kul med idrott när man verkligen känner att man tränar kroppen. När det är jobbigt.
-----------------------------------------------
Nu ska jag snart sova, hejdå och god natt!
Kramar/ Ullis

Buu... :( lovet är slut.

----- ----- ----- ----- ----- ----- ----- ----- ----- ----- ----- ----- ----- ----- -----
Första dagen i skolan idag.
Inte en så bra början.
Vi har haft ett jättebra schema ända sen vi började sjuan. En håltimme som är nästan 2 h och två andra "håltimmar" (nästan en timme) per vecka. Idag fick vi ett nytt schema.
Varför?
Jo, Anders, vår So-lärare är pappaledig och som vikare har vi nu Katis. Och schemat måste ju passa henne... ohhh!
Jag tycker verkligen inte om det nya schemat. den längsta rasten på hela veckan är 55 min.
----- ----- ----- ----- ----- ----- ----- ----- ----- ----- ----- ----- ----- ----- -----