Jag ska äta glass det ska inte ni hihi!!

Hejsan, hejsan!!! Jag vaknade k.l. kvart över nio idag och såg på "Hej hej sommar" det var kul, bäst är "Blue water high". Jag har inte ätit så mycket idag jag känner inte för det bara men jag och Paus gjorde mat och åt så jag svälter inte. Jag ska nog gå och köpa glass med Paus snart. Innan idag så visade Paus mig ett inlägg i Natasha Peyres blogg, det handlade om att nästan alla har slemi tarmana det är skit äkligt det var en bild på hur slemmet kan se ut. Jag tänkte spara er från det.


På bilden där uppe är min underbara katt Saga hon har fick kattungar för fem dagar sen dem är underbara vi sparade två. Saga är så gullig´, jag älskar henne.

Jag ska nog gå in på kpwebben ett tag så jag skriver
Good bye!!!

Jag hatar att skriva när det försvinner!!!!

Jag skrev det längsta inlägget jag någonsin hade skrivit och så råkar jag krycka på tillbaka knappen och då är allt borta, nu har man ju ingen lust alls att skriva käns helt onödigt när man har skrivit allt och man måste skriva om det och jag hade skrivit det så bra det är så dumt jag hatar det blääääää jag hatar det blääääää!!!!!!
Kanske orkar om en stund men nu vill jag sura!!!!!!!!!!!!!!


Bilder och prat

Hej!! Jag blev väckt k.l. kvart över tio idag av Bobbo, hon sa att det var dags för Saga att föda. Saga är vår katt. Jag gick upp och satte mig vid henne hon hade lagt sig under vasken så jag satte mig på golvet. Bobbo tog sin vinterjacka till mig så att jag kunde sitta på den. Men när jag gick och snöt mig la sig Saga på jackan och födde, nu har hon sex kattungar dem är jätte gulliga. Den första tog lång tid att föda, de andra gick snabbare men den femte och sjätte var långsamma.
Dem är underbara det är så synd att dem ska dö nästan alla ska dödas för vi har så många katter redan. Paus pojkväns mamma Anne ska ha en av dem för hon vill ha en till katt. Så om ni vill köpa en katt eller flera så säg för det är ju bara kul om fler får leva.

Jag har nästan inte ätit någotting idag för jag har inte haft någon matlust efter att se Saga ätit fyra efterbörder. Hon orkade inte dem två sista. jag har bara ätit pytte lite av Violas hemmabakade baguetter och lite nudlar och en laxmacka. jag kan visa några bilder idag för jag fattar nu.

Imorgon ska några gåster komma till oss för Paus fyller ju år. Jag måste hjälpa mamma att plocka undan saker och kläder, men jag är så trött och har ingen energi men jag måste, så skärp dig nu Ullis. Jag visar några bilder nu och kanske några lite senare idag vi får se Good bye!!!!

                                      
                                      
                                      
                                      
       

Sov sött ligg blött i en kobladda!!!

Hej!! Jag och paus såg nyss klart en film den var jätte bra det hette "Definetely, Maybe   ".
Jag ska gå till Bobbo snart och lägga mig fast att jag inte vill. Imorgon ska vi ju bort och jag måste ju vara pigg, haha pigg. Jag ska gå nu så ses snart hoppas jag bye.


                 

Min Paus och jag!!


Lite bokstäver bara.

Hej!! Idag vaknade jag kl. halv sju och jag la mig kl. ett på natten. inte så mycket sömn men jag fick vakna tidigt i alla fall. ni kanske undrar varför jag gick upp så tidigt, jo vi skulle lämna Paus i skurup till tåget för hon skulle åka till jobbet i danmark. Och sen skulle vi handla, det tog lång tid. Men jag kom så jag fick se "Hej hej sommar".

Jag tror att jag kommer hjälpa mamma att städa idag men jag vill läsa ut "Mio, min Mio" idag men jag hinner båda tror jag. På söndag fyller Paus 21 år så vi ska ha gäster.

Imorgon är det midsommarafton och vi ska åka till min pappas moster Ulla och hennes son Tomas. Det ska bli kul men det känns konstigt att inte Hans kommer vara där, Ullas man. Han dog för ett tag sen. Det är första gången vi kommer till dem utan att träffa Hans.

Jag och Paus fotar mycket nu när jag har köpt kamera innan fotade vi med hennes men den gick i sönder och nu har jag ju en. Vi har tagit många bilder och jag har varit på ett kalas hos en kille i min klass och där tog jag också bilder, jag hade tänkt visa dem men det går inte jag vet inte vad som är felet men det går bara inte. Så jag får visa dem nån annan gång.

Hej då kram ses / er Ullis