Hemma idag!!

Paus duschar så jag kan lika gärna skriva ett till inlägg. Jag var nyss och hämtade mammmas pengar hoss Bobbo, som vi ska använda till glassen. Det blåser mer nu än innan men det är inte kallare. Jag väntar på Paus. Jag har ju inte berättat, jag har köpt en kamera (i måndags), så nu har jag en underbar kamera att fota med. Det var faktist den vi använde idag!!! I måndags så åt vi sushi också, jag och Paus allså. Det var jätte gott, min favoritbit var jätte god, den har nog aldrig varit så god förut. Soppan var underbar också. Paulina är snart klar. JAG VILL HA GLASS GLASS GLASS!!!!!!! Jag har så ont i halsen och behöver glass. Jag ska gå in på kpwebben lite, spela ett spel eller nåt så

HEJ DÅ KRAM


P.S. jag är pigg men inte bra i magen bara så att ni fattar varför jag inte är i skolan.

Vara hemma!!!

Hejsan bloggen!!! Idag är jag hemma från skolan för jag är inte så bra i magen. Men inte har jag tråkigt för det jag och Paus fotar varanndra i bikini, tjöja och kjol. Det är jätte kul jag vill gå till "Euro garden" (en krukaffär som vi bor granne med, dem säljer glass också). Jag vill köpa glass för att jag har ont i halsen och det är så varmt där ute. Jag älskar när det är varmt man behöver inte sitta inne och tjura. Det blåser men inte kallt utan varmt det är skönt. Jag har inte skrivit på länge tyvärr för jag har inte tid och jag går inte in på datan så mycket nu för tiden. När jag bodde hemma så var jag inne varje dag men nu när jag bor hos bobbo så gör man  andra saker som att kolla på tv:n, läsa och äta. Jag måste nog skriva hej då för vi ska köpa glass, tror jag !!??
Hej då blogg puss o kram!!

Måndag och nästan allt går fel

Hej!!!
Jag skrev nyss ett jätte långt inlägg och så försvinner det. Ja ja jag får skriva ett annat. Mina öron gör så ont för mina öronhängehål är såriga. Och så har jag blivit sjuk igen det är så jobbigt!!! I lördags så var jag med när dem i Gärslöv avtäckte ett konst värk på det lilla torget. Igår så gick tiden så snabbt det kändes som det skulle vara lördag men det var söndag och det var skola nästa dag. Idag så var jag i skolan det var jobbigt för jag var snuvig och ont halsen men jag var för pigg för att vara hemma. Jag var inne på kpwebben igår det var kul. jag ska gå in där snart efter att jag är klar med det här inlägget. Jag längtar tills jag får träffa Paus igen det var så länge sen. Hoppas det blir i kväll. Det har nyss regnat nu så blåser det. Jag ska vara klar med ett blidprogekt tiil v. 23 om Salvador Dalí. Jag vil inte vara sjuk det är så jobbigt, jag blev det i lördags. Jag vet inte vad jag ska skriva mer för jag är helt tom i huvudet så jag får skriva hej då.

Jag hatar jag hatar jag hatar

Jag hatar att jag skrev ett långt inlägg och så publicerar jag det och så försvinner det det är så jobbigt det har hänt två gånger.

Sjuk igen jag hatar det!! Jag vill till Bakken och till Jessie!!!

Hej!!
Den här dagen har varit hemsk,
jag har blivit förkyld igen.
Och det är så dumt att bli sjuk nu för imorgon ska jag till min bästis
som fyller år och sen på söndag ska jag till bakken förhoppningsvis.
Jag hatar att vara förkyld för jag är det hela tiden.
Min näsa är alltid täppt, och det har den varit sen ganska länge tillbaka.
Mer än ett år.
Jag måste till Bobbo nu pappa ska gå med mig men han har inte sagt något.
JAG VILL SOVA NU OCH BLI FRISK IMORGON!!!!!!!
Men måste säga hej då för jag är så trött.
Bye bye blogg jag hoppas jag blir frisk.
image81
Jag mådde helt bra igå, men sen så gick vi ut och fotade och jag hade bara en klänning på mig det ganske är därför?