Förändring.

I förrigår, söndag, avfärgade och tonade jag håret.
På fredan åkte jag till malmö efter skolan och träffade Paulina. Vi köpte avfärgning och toning men hann inte färga. Jag åkte hem på kvällen efter att jag hade ätit sushi med henne och Christoffer. Mums! Nästa dag, lördag, åkte jag till Hanna C. Vi ritade nästan hela tiden. Vi gjorde två klassen och ritade av varandra innan vi la oss. De blev bra! Vi ska ha med bilden, på oss själva, i svenska boken om oss själva. Nästa dag åkte, jag från en busshållplats nära Hanna, till Malmö. Där träffade jag Paulina. Jag köpte en whiteboard-penna och en bok som jag ska skriva ner "Boken om mig själv" i. Paulina köpte en mysig stickad tröja.
...
När vi kom hem till deras lägenhet åt vi sushi. MUMS! Underbart gott efter att ha gått hit och dit hela dagen i stan. Och frysit.
Sen började vi avfärga. Bläää det kändes jättestarkt i ögonen och näsan. Fast att vi hade i avfärgningen 1 h på mitt tonade hår och bara 30 minuter på min utväxt blev det väldig skillnad. Jag hoppades verkligen att det inte skulle bli helt misslyckat efter toningen.
Och det blev det inte! Faktist gör det inte så mycket. Så nu vet jag inte om jag ska låta det va. Eller göra slingor i det mörka håret för att göra hårbottnen inte lika markant.
Här kommer bilder från söndagen.
Med avfärgning i håret.
Efter allt. Håret är inte lika mörkt som på bilden, det har inte torkat riktigt där.
Jag har inte så många bilder än. Men förhoppningsvis kommer ni få se fler bilder i framtiden.
Före:
Efter:
Den här bilden togs igår. Man kan inte riktigt se vilken färg det är men det är en stor skillnad från vad jag hade innan.
/Ullis